Verhuisd!!!!!

2 december was het dan eindelijk zo ver… de sleutel van ons nieuwe huis en dan ook de verkoop van ons oude huis. Verhuizen gaat niet zonder slag of stoot en op 2 december waren we dan ook al moe van het verhuizen. Op dat moment wisten we zeker… dit doen we nooit meer.

Het weekend voor de overdracht stonden de hulptroepen om 10:00 uur klaar om de eerste spullen te verhuizen. Gelukkig mochten we al eerder gebruik maken van de schuren zodat we niet alles op 2 december hoefden te verhuizen. Na zeker 6 keer rijden met 2 aanhangwagens en grote auto’s hadden we toch zeker 60% verhuisd. Wat een spullen kun je verzamelen in 5 jaar tijd. Gelukkig zijn wij ook niet van die mensen die spullen weggooien, waardoor er heel veel mee ging. Met de nodige spierpijn, een blauwe knie van Samantha sloten we de dag in stijl af met een glaasje prosecco. Het licht ging ’s avonds dan ook heel vroeg uit.

P1070076 (3)

En dan heb je het al het makkelijke verhuisd en dan moet je nog je hele keuken, badkamer en alle kleine frommeltjes die overal liggen. Na avonden inpakken en een nachtje op de grond te hebben moeten slapen was het dan eindelijk zo ver. De overdracht!

Nadat we hadden getekend voor ons huis en Sam d’r ouders heel blij hadden gemaakt, konden wij dan ook tekenen voor ons nieuwe huis. Toch wel spannend maar voornamelijk heel erg leuk. Ook dit sloten we af met prosecco. Na een welverdiende lunch begon fase 2 van het verhuizen. Meer werk dan verwacht, maar na 4 keer rijden waren ‘alle’ spullen op ons nieuwe adres. Helaas ontbrak er nog een dekbed en kleding, maar gelukkig was alles dichtbij. Nadat we de caravan gedeeltelijk hadden ingeruimd was het al weer tijd voor iets anders moois.

P1070089

 

P1070103

Joris zijn verjaardag en dat hebben we geweten. Met 40 vrienden en familie leden hebben we genoten van een culinair hoogstandje van Kip, Patat en Appelmoes. Het was een super avond en voornamelijk leuk dat iedereen nu kan zien hoe het was zodat we later kunnen laten zien wat we er van hebben gemaakt.

P1070101

Na een hele koude en korte nacht in de Caravan kan ons avontuur beginnen.. Wij zijn er klaar voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *