Verbouwen – Het dak (deel 1)

Wel eens in een caravan geprobeerd te slapen met windkracht 6? Nou wij kunnen je zeggen… van slapen komt weinig terecht. Gebroken nachten zijn voor ons dan ook niks nieuws en we kunnen dan ook niet wachten op de zomer. Gelukkig wordt er goed voor ons gezorgd met maaltijden en hulp in de weekenden. Nog een paar maanden tot de lente zullen we maar zeggen…

Inmiddels zijn we al weer 2 maanden aan het verbouwen en eindelijk na heel veel weken afbouwen zijn we sinds de afgelopen weken begonnen met het opbouwen. Helaas gaat dat met het weer wat wij hebben minder snel als het afbreken. Een huis zonder een dak erop werkt dan natuurlijk ook niet echt mee. Dat we elkaar nog niet in de haren zijn gevlogen mag dan voor iedereen ook een wonder zijn 😉

Joris-op-dakDe afgelopen weken waren koud, nat, heel koud en heel nat. Ons geduld wordt dan ook flink op de proef gesteld. Gelukkig hebben we maar 1 deadline en dat is voor onze vakantie het dak dicht te hebben. Dat we hiervan zenuwen krijgen omdat we nog 4,5 week te gaan hebben is bijzaak.

Deze 4,5 week staan in het teken van de laatste sporen op het dak zetten, nog 3 dakkapellen plaatsen, isolatie erop, panlatten vast maken en het afwerken met hout.  Als we het zo opschrijven slaat de lichte paniek toe. Het moment waarop het dak dicht gaat zal dan ook vast heel goed gevierd worden.

P1070442

Het feit is dat we over 5 weken met onze kont in Thailand zitten en dat is ook wel een heel mooi vooruitzicht. Daar zal het in ieder geval minder nat en warmer zijn.

Nieuwsgierig hoe of wat? Iedereen is van harte welkom. De wijn staat klaar.

Liefs Joris en Samantha

Eén gedachte over “Verbouwen – Het dak (deel 1)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *