Verbouwen – de tegenslagen

Tijdens elke verbouwing zijn er tegenslagen waar je net geen rekening mee hebt gehouden. Helaas bij ons ook het geval, waardoor we onze planning niet gaan halen. Helaas het dak is niet dicht, maar we zitten niet stil en we zijn op andere punten erg opgeschoten.

P1070458

Tja het dak…. regen regen en nog meer regen gooide flink roet in onze planning.. en nog meer regen regen en uiteraard af en toe nog een stormpje erbij. Dit alles mag de pret niet drukken, want het geraamte staat, de dakkapellen zitten er op, alleen het hout niet. Ondanks al het weer wat niet meer zat hebben we een hoop kunnen doen. Het dak zit goed afgedekt en na onze vakantie pakken we het weer lekker op. Uiteindelijk moet het toch een keer droog worden.

P1070456

Gelukkig zijn er nog genoeg andere klussen te doen zoals de vloer uitgraven. Helaas bleek ook hierin niet alles mee te zitten want onze waterleiding was wel erg poreus waardoor deze helaas knapte. Gevolg was een heel huis vol met water. Gelukkig met de hulp van Vitens kon dit snel opgelost worden. Dat de hele wijk afgesloten moest worden, is alleen een beetje jammer. We hebben nu wel een sterke waterleiding en geen pvc slang meer.

P1070469

Al met al zijn we lekker op weg, maar hebben ook wij te maken met tegenslagen. Ach ja het kan ook niet allemaal goed gaan en gelukkig hebben we 2 jaar de tijd om ons paleis af te maken. Eerst straks maar eens genieten van een welverdiende vakantie waarna we vast vol goede moed weer terugkomen.

Liefs Joris en Samantha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *