Verbouwen – Het dak (deel 2)

Jaaaaaa… na maandenlang ploeteren, zweten, heel veel spierpijn en dan bedoelen we heel veel spierpijn mogen we eindelijk zeggen dat wij 1 project vanuit ons deel hebben afgerond. Wat voelt dat lekker!

Na bijna 6 maanden, wat dus ook 6 maanden wonen in een caravan betekent, zijn wij klaar met het dak en regent het niet meer binnen.
We kunnen de vormen van het huis weer zien en kunnen nu ook verder als het regent. Het was pittig maar als we nagaan wat we hebben gedaan, kunnen we niet anders dan trots zijn op ons zelf en elkaar šŸ˜‰

P1090081

P1090088

P1090097

Alles slopen, nieuwe sporen,Ā nieuwe gebinten,Ā het plaatsen van dakkapellen, dakramen, hanenbalken en het dak voorzien van isolatie en hout. En buiten dat hebben we inmiddels het dak al 10 keer afgeplakt met zeil, maar nu kunnen we eindelijk iets uit handen geven en wordt het riet binnen nu Ā en 1,5 week geplaatst. Wat zal dat een verandering geven.

En dan nu???

De vloer is ons volgende project… verder uitgraven, zand storten, isolatie en dan beton storten en dan kunnen we eindelijk schoon werken…. planning?? ach jah die hebben we niet.. we zien wel hoe het loopt.. het weer zit in ieder geval mee dus we kunnen er weer tegenaan!

P1090096

Tot de volgende keer!

Groetjes Joris en Samantha

EĆ©n gedachte over “Verbouwen – Het dak (deel 2)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *