Next Project – De vloer

De afgelopen vier weken hebben de rietdekkers het dak afgemaakt en oh wat is dat mooi geworden. Vanaf de buitenkant begint het nu dan ook echt op een huis te lijken. De binnenkant is nog een ander verhaal …..;-)

Ons volgende project waar we aan begonnen zijn, is de vloer. Gelukkig hadden we in de afgelopen maanden hier al een gedeelte aan gedaan, lees 5 lagen beton er uit gesloopt.

P1090096

P1090119

Nu was het tijd om het uit te graven want er moest ruim 30 cm grond uit om het straks helemaal gelijk te krijgen. Gelukkig hadden we ons gehuurde sjofel en hadden we de buurman die ons hielp het zand te verspreiden. Om alles weg te halen met kruiwagens, had ons zeker nog 2 maanden extra tijd gekost. Nadat al het onnodige grond er uit was en er dit keer geen waterleiding werd geraakt, konden we het gaan egaliseren met opnieuw zand. Ook hier weer met hulp van de buren. Het blijft bijzonder om een trekker in je toekomstige

woonkamer te zien.. P1090114

En dan ging eindelijk iets sneller dan verwacht en dat was het isolatie leggen op de vloer. Net Tetris, alleen dan op de grond. De betonrekken liggen er nu op en dan wordt zaterdag het beton gestort. We kunnen niet wachten op een schone werkplek en om verder te bouwen aan ons droomhuis.

P1090137

P1090151

Liefs, Joris en Samantha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *