Blog en Klus moe???

Na een lange stilte hierbij weer eens een update vanuit onze kant…We hebben niet stil gezeten, hoewel we de afgelopen 3 weken toch echt wel heel erg klus moe waren.Ā  Gelukkig is het nog niet zo erg dat we help mijn man/vrouw is klusser moeten inschakelen šŸ˜‰

Nadat we de vloer hebben geƫgaliseerd, zand hebben gestort, nogmaals hebben geƫgaliseerd en er beton is gestort zijn we begonnen aan de opbouw van ons droomhuis.

P1090705

P1090698

De muren zijn gezet en Sam bleek hier aanleg voor te hebben. Blok hier, cement daar, nog een blok hier en nog een beetje cement daar. Af en toe een blok op je vingers mag de pret niet drukken.

P1090710

P1090713

De vloer boven zit er ook in waardoor we nu ook eindelijk een beeld hebben hoe dat er uit komt te zien. Aankomend weekend gaan we hier de wandjes neerzetten en dan zou je toch zeggen dat we er bijna in kunnen.Ā  Helaas is dat niet de realiteit.

P1090952

P1090956

Ook zitten de kozijnen er voor in, met hulp van Mark ging eindelijk een klus soepeler dan verwacht en zaten na 2 weken alle kozijnen er in. Inmiddels zijn deze geschilderd en zijn de kozijnen achter ook besteld. 6 offertes verder en een verschil in offertes van 5 duizend euro, maar dan komen deze ook eindelijk over 5 weken binnen.

IMG_3085

IMG_2597

Dan hebben we ook nog de elektra en de verwarming. Deze zitten er met hulp ook in. Elke 3 meter een stopcontact moet voldoende zijn toch ;-).Ā  De 140 meter vloerverwarming denken we nog steeds aan terug. Ondanks Joris zijn ervaringĀ was dit een hele klus, maar ditĀ zit er inmiddels in.

IMG_3092

De volgende stap is de cementdekvloer.. dit laten we doen šŸ™‚ en zal over ongeveer 3 weken gaan plaats vinden. Dan kunnen we weer verder met gipsen, wat een mooi werkje zal gaan zijn.

En de caravan vraag je af?? dat is koud… heel koud.. maar nog 5 maanden te gaan en dan begint de lente toch weer? šŸ˜‰ Als je ons op de koffie ziet komen om warm te worden, weet je ieder geval hoe dat komt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *